Servis

Industrije robe široke potrošnje i prehrambenih proizvoda kojima je namenjen najveći deo štamparskih proizvoda imaju sve oštrije zahteve za pouzdanim i stabilnim snabdevanjem. Zastoji u procesu proizvodnje ambalažnog materijala mogu ozbiljno ugroziti ugovorene rokove isporuke i teško stečeno poverenje kupaca. Dugi zastoji u proizvodnji jednostavno nisu opcija.

Naša osnovna strategija servisiranja je preventiva! Kvar je najbolje rešiti pre nego što se desi. Sve vitalne komponente naših mašina proizvedene su od strane renomiranih evropskih proizvođača. Upravljački sistem u potpunosti je rešen sa SIEMENS opremom, od servo motora, kontrolera, do softvera baziranog na platformi koju je SIEMENS razvio posebno za štamparsku industriju.

Važan deo preventivnog sprečavanja tehničkih problema je testiranje. Pre isporuke svake mašine vršimo detaljno testiranje pri raznim režimima rada, brzinama i sa što više različitih materijala i tipova proizvoda.

Još jedan mehanizam preventive otkaza je unifikacija – Vallis na svoje mašine ugrađuje isključivo proverena i dokazana rešenja bez suvišnog improvizovanja.

Bez obzira na kvalitet mašine moguće je da u nekom trenutku dođe do tehničkih problema. Naša druga strategija koja značajno skraćuje vreme dijagnostike a često i servisa je internet servis. Svaka Vallis mašina ima mogućnost serviserskog pristupa preko interneta kao standardnu opciju.

Ukoliko problem nije moguće rešiti putem interneta ili telefona neminovan je dolazak servisera. Vallis intenzivno širi mrežu lokalnih parnera kako bi na što više tržišta skratio vreme odziva.

Servis preko interneta

U nastojanju da se eventualni periodi zastoja skrate za svaki mogući sekund sve Vallis mašine imaju mogućnost serviserskog pristupa preko interneta kao standardnu opciju. Koristimo najmodernije industrijske rutere koji garantuju bezbednost podataka korisnika i omogućuju ekskluzivni pristup serviseru.

Tehnička podrška

Naš inženjering tim uvek je spreman da vam pruži tehničku podršku, bilo da se radi o problemima u proizvodnji ili o izboru optimalnih materijala i tehnologija za vašu proizvodnju.

Rezervni delovi

Pojedine komponente nakon određenog perioda eksploatacije neophodno je zameniti. Prilikom proizvodnje svake mašine posvećujemo posebnu pažnju dokumentaciji o korišćenim komponentama i trudimo se da na stanju imamo sve komponente koje korisnicima mogu zatrebati.